www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

Cryp Trade Capital – Prilika da zaradite bitcoin

Definitivno je bitcoin postao ogroman trend i svet kriptovaluta pocinje polako da pronalazi put i do prosecnih ljudi koji nemaju nikakve veze ni sa internet zaradom niti poslovima na internetu. Danas vam predstavljam kompaniju u kojoj mozete zaraditi bitcoine potpuno pasivnim investiranjem

CrypTradeCapital je platforma gde mi kao investitori mozemo uloziti novac u njihove trejding pakete. Oni onda s tim novcem trejdaju kripto valutama i ostvaruju profit. Sto veci kapital imaju to bolji mogu profit da naprave. Posle toga deo tog profita daju nama investitorima a na nama je da odlucimo ocemo li taj profit posle jos jednom da obrnemo ili povucemo.

Mozete krenuti sa minimalnom investicijom od 50$ vec ili sa vecom naravno. Sto je veca investicija to je bolji program u koji ulazite. Samim tim zavisi ali ovaj projekat moze da vam zaradjuje izmedju 0.59 – 0.99% na investiranu sumu dnevno.

 

Kao sto vidite u primeru iznad investicije do 4999$ spadaju u plan STANDARD i donose vam oko 215.35% godisnje, od 5000-9999$ je MEGA paket i donosi vam 288.35% godisnje a od 10.000-20.000$ je vec VIP paket i on vam donosi 361.35% godisnje.

Svako naravno treba da pocne sa koliko moze pa posle da gradi i da reinvestira profit. Ja prvih 6 meseci nisam ni jedan euro podigao nego sam samo reinvestirao sve sto sam zaradio u nove pakete.

Procedura je potpuno jednostavna. Ovo su koraci koje trebate da uradite da pocnete sa ovim poslom:

 1. Registrujte se na CrypTradeCapital KLIKOM OVDE
 2. Ubacite novac na sistem (bitcoin,advcash.perfect money)
 3. Kada vidite novac na sistemu izaberite paket i ulozite novac
 4. Sistem ce poceti da vam placa za dve nedelje
 5. Uzmite vas referral link iz sistema i saljite ga drugim ljudima ako zelite da zaradite dodatno

Ako vam treba pomoc naravno mozete i ostaviti pitanja ispod ovog teksta a za sve one koji vole uputstva u video formatu evo ga ispod i jedan snimak koji vam moze pomoci da shvatite sta to ovde radimo.

 

4 Comments

Add a Comment
 1. pozz preko tvog linka sam kupio jedan vip paket, mos mi na mail poslati link svog facebooka

  1. Pozz druze,
   bravo mozes me naci na fejsu pod imenom Nebojsa Zarada pa se cujemo tamo.

   Pozz

 2. Ja sam ulozio preko tvog linka i Uplatio sam 04.10.2017 poceo je da isplacuje 05.10 da 10.10 i prestao zadni put kada sam se ulogovao na nihovoj stranici pise da za zemnje eu.turske.usa nemogu da posluju i da ulozen novac koi sam uplatio mogu da povucem. Medutim to pise ali moj ulozen novac nemogu da povucem.mozes li mi objasniti sta sad i kako da pivucem svoj novac?

  1. I ja cekam obavestenje ali prestaju da rade sa zemljama u evropi.. Napisali su da ce nam dati da povucemo svoj novac da budemo na nuli.

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme