www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

Dan kada je Traffic Monsoon prestigao Maps

Kao sto znate i sami My Advertising Pays je nas broj 1 posao vec duze vreme. Jako stabilna kompanija koju gura jaka ekipa i koja moze potrajati jos godinama. Stvarno bez ikakvih izmisljanja sam i vise nego zadovoljan ovom kompanijom ali ono sto se danas desilo je jos neverovatnije.

Traffic Monsoon koji sam zapoceo pre samo 3 meseca je upravo prestigao moj Maps nalog po broju paketa. U mapsu sam preko godinu ipo dana i imam 271 paket dok sam u Traffic Monsoonu 3 meseca i upravo danas imam 272 paketa.

30.06.2015 Traffic_Monsoon_Daily_Earnings_Day_93

 

Ono sto je jako bitno napomenuti je da u mapsu imam mnogo vise referrala i vise zarade od njih ali opet ne moze se meriti trenutna zarada. Jedan paket u Mapsu dnevno donese oko 0.5-0.6$ sto je jako stabilno i dobro. Ali u traffic monsoonu jedan paket mi trenutno donese 1$ dnevno ili cak i preko toga. Sto znaci da u Traffic Monsoonu ja sa 272 paket dnevno obrnem samo od njih 272$. Sto znaci kupovinu novih 5 paketa svaki dan.

Jako mocan sistem koji sam zanemarivao iako sam se registrovao prvi dan. Nemojte praviti gresku koju sam ja napravio i cekati. Udjite u traffic monsoon i odmah pokrenite vas sopstveni posao od kuce.

Ljudi kazu nemaju novca da krenu mnogo je i tako dalje. Da vas pitam koliko bi vam novca trebalo bilo gde na balkanu i vremena i energije da pokrenete sopstveni biznis koji ce vas mozda za par godina placati 500 – 1000 eur mesecno. I uz to da se naradite ko konj sto kaze nas narod. MNOGO MOGU ODMAH DA VAM KAZEM.

Sa Traffic Monsoonom imate priliku da kupujete pakete i pokrenete sopstveni posao koji kroz par meseci vec postaje profitabilan. Uz kupovinu preko od par hiljada dolara kao sto sam ja uradio ovde jako brzo vidite rezulate. Da ne pricam o vecim nekim ulaganjima.

Da ne polemisemo dalje ovo su odlicni poslovi i svaki online preduzetnik bi trebao da ih svrsta u svoj portfolio. Bukvalno ste placeni da dobijete saobracaj ka vasim stranicama. Pa nema bolje od toga.

Zato su kod nas MAPS i TRAFFIC MONSOON broj 1

My Advertising Pays POSAO                         Traffic Monsoon POSAO

—>>>Vise informacija ovde                       —>>>Vise informacija ovde

Poslovi koji vam mogu promeniti zivot i osloboditi vas lose finansijske informacije u nasoj zemlji. Budite nezavisni i uzmite stvari u soje ruke. Zapocnite vas sopstveni online posao uz ove kompanije.

Tu sam da vam pomognem da pokrenete celu pricu, komentare i pitanja ispod teksta.

Nebojsa

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme