www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

Genesis Global Network Pasivna Zarada

Kao sto znate mi radimo Genesis Global Network kompaniju. Ono sto se desava je da se menja kompenzacioni plan. Sada svako bas MOZE biti minimum u plusu 60$  vec prvi mesec kada se uklljuci.

Isto neke promocije imaju koje vaze do 1. oktobra tako da detaljno proucite sada kompenzacioni plan ispod i uclanite se. Ovde ce sada moci svako bukvalno da zaradi a da ne uvede nikoga u posao…

primeri ispod su zarada kakvu imate bez ijednog ukljucenog clana i matrixa, ako se kvalifikujete za matrix sto cu objansiti na dnu imate dodatnu zaradu

Primer 1 – jeftina varijanta koja vas ne kvalifikuje za matrix

Ulozite ukupno 24$ i onda mesecno izvucete

  • 1 mesec – profit 90$
  • 2 mesec – profit 153$
  • 3 mesec – profit 197$

I tako dalje svaki mesec.

Sve sto treba da se plati su clanarina od 12$ i plus 10$ paket trafica kako biste sve ovo dobili. Znaci sa 24$ krecete i nikada vise nista iz dzepa a svaki mesec imate profit.

Primer 2 – Skuplja varijanta koja ce doneti vise profita kasnije + matrix

Isto sve kao i primer 1 samo sto vas 100$ dozivotno kvalifikuje za matrix u koji ne morate nikoga uclanjivati. Imacete prelivanja od nas i ostatka tima.

Ode vam treba prvi mesec 124$ i onda mesecno izvlacite

  • 1 mesec – profit 90$ + matrix bonusi
  • 2 mesec – profit 153$ + matrix bonusi
  • 3 mesec – profit 197$ + matrix bonusi

I tako dalje svaki mesec.

NAPOMENA >>> Ovo je samo privremeni kompenzacioni primer plana kako biste se pripremili a kasnije cemo imati detaljnije sve. Dobijate uz ovo i pregleda za vas sajt i bid packove kako biste ucestvovali i bidovali se za proizvode. Ljudi osvajaju, sony playstation i xbox konzole. Razne lancice, aparate pa cak i kola. Tako da je ovo sve veoma zanimljivo… POgledajte promociju ISPOD OBAVEZNO…

PROMOCIJA SAMO DO 1. OKTOBRA – POZURITE…

Ko se sada odluci do 1. oktobra za primer broj 2, sto je moja topla preporuka dobija na tih 100$ ukuno 500 Genesis Coina… Sto veci balans genesis coina na kraju meseca to veci iznos povlacite… Veoma jednostavno…

Sada treba da reagujete i da se uclanite kako biste iskoristili tu promociju. Ovim cete biti i kvalifikovani za matrix i za pasivnu zaradu. Detaljno cu sve imati objasnjeno uskoro.

Kako da pocnete sa ovim i budete spremni za oktobar 1.

 

Prvo napravite nalog preko naseg linka >>>  KLIKNI OVDE DA SE UCLANIS

 

Varijanta od 124$ najbolje do 1. oktobra

  1. Ako zelite da uplatite 124$ za bolju varijantu cim se uclanite do prvog oktobra najkasnije dodajte novac na vas genesis novcanik i kupite 100 PU iz wallet balansa (idete na transactions, purchase PU from wallet balance i kupite)
  2. Ostali novac ostavite tamo neka stoji i cekajte oja dalja uputstva

Varijanta od 24$ i za ovo pozurite da sto pre krene zarada

  1. Uplatite 24$ na vas genesis novcanika i cekajte oja dalja uputstva.
  2. Nista nemojte kupovati niti placati dok vam ja ne kazem samo sacekajte da vam se opet javim sa jos detalja.

UPLATE STP ILI PRAVO KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM

Genesis Global Network Dodatne Informacije

Kao sto znate ja vise stvari volim da objasnjavam putem video snimaka. Zato sada ovde nisam toliko detaljisao nego sam vam samo rekao koliko date da biste zaradili odredjenu svotu. Kasnije cu sve detaljno imati na ovoj stranici OVDE ali za sada su tamo stari materijali.

Kao sto sam rekao sada je napravljeno tako da svako moze zaraditi ovde i biti u plusu vec prvi mesec.

VAZNO >>> Ako znate ljude koji nemaju puno novca a zele da se oprobaju ovo im je idealna prilika za 24$ bez uvodjenja clanova da krenu i prvi mesec vec budu u plusu. Sada je trenutak da ih kontaktirate ili da im cak pozajmite 24$ samo da krenu pa ce vam prvi mesec vratiti. Kao sto sam rekao idealna prilika za ovako nesto.

Uskoro vam se javljam sa jos informacija, a do tada ostavite pitanja i komentare ispod teksta ako treba nekome nesto da se objasni dodatno.

Nebojsa, ZaradiNaNetu Team

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme