www.ZARADInaNETU.net

Sve o zaradi na internetu i kriptovalutama

Independent Enterprise Pitanja I Odgovori

Posto ima jako puno pitanja vezano za Independent Enterprise rudarenje probacemo ovde da damo odgovore na dosta od njih. Citajte pazljivo i ako imate jos neka pitanja na kraju ove stranice ih postavite.


Kada kompanija isplacuje rudarenje?

Svakog 5-og u mesecu dobijate isplatu rudarenja za ceo prethodni mesec na vas “MAIN POCKET” odakle mozete povuci taj iznos na novcanik po izboru ili ga reinvestirati u nove ugovore.


Kada mi kompanija isplacuje bonus od referala?

Kada neko uplati ugovor u vasoj strukturi vi to odmah vidite na contract pocket. Onda 14 dana traje cekanje i na 15-ti dan kompanija vam prebaci bonus od te uplate na main pocket odakle mozete taj novac da podignete ili da ga reinvestirate u nove ugovore.


Kupio sam ugovor, kada pocinjem da rudarim?

Kada kupite ugovor posle tacno 4 nedelje vas ugovor pocinje da zaradjuje. Imate prvo 2 nedelje da se predomislite i ako zelite otkazete ugovor i kompanija vam vraca novac. Ako ne otkazaete ugovor oni onda namestaju opremu za vas i to traje jos 14 dana i onda ugovor krece da radi. Ukupno 4 nedelje od datuma placanja i to mozete tacno videti jer pise na ugovoru koliko je period cekanja i kada krece tacno sa rudarenjem.


Koliko zaradjujem od uplata u mom matrixu?

Zaradjujete 5% na uplate ugovora bez obzira da li ste vi ubacili tog saradnika ili neko drugi.


Kako da se kvalifikujem za matrix?

Kompanija vam u svakom slucaju daje da zaradjujete u prva dva nivoa u matrixu bez ikakvih kvalifikacija. Posto je matrix 10×3 vidite da imamo 10 nivoa u kojima imate potencijalnu zaradu. Svaki dalji nivo otkljucavate tako sto ubacujete direktne saradnike. 3 direktna saradnika ce vam otkljucati 3-ci nivo, 4 direktna saradnika ce vam otkljucati 4-ti i tako dalje. Znaci da imate otkljucan ceo matrix treba vam 10 direktnih saradnika i necete imati ogranicenja u zaradi.


Kako da znam koliku ukupnu moc za rudarenje imam trenutno?

Na glavnoj stranici mozete videti tacno s kolikom moci rudarenja trenutno rudarite. Koliko god ugovora da imate ovde se sva snaga sabira. Kada ugovor krene da radi za vas posle 4 nedelje od kupovine ovde se odmah sabira moc za rudarenje.


Koliko cu da zaradjujem na mesecnom nivou?

Niko vam ne moze to tacno reci ali mozete da odete OVDE i da sracunate tako sto cete uneti vasu snagu rudarenja u MH/s i stavite sve troskove za struju na 0. Trebalo bi da imate dosta precizno koliko cete izrudariti na mesecnom nivou sa vasim ugovorima.


Sta je “FOREMAN” bonus?

Ovo je jako zanimljiv bonus od kompanije za sve one koji se trude da promovisu usluge ove kompanije drugima. Pored bonusa koji dobijate kada neko kupi ugovore ovo je mesecni bonus. Dobijate 5% na ono sto su vasi saradnici izrudarili svaki mesec. Svakog 6-tog u mesecu dobijate ovaj bonus na vas main pocket i mozete ga podici ili reinvestirati u nove pakete. Ovaj bonus moze biti ogroman ako se potrudite da radite ozbiljno i gradite mrezu saradnika. Ovaj bonus dobijate samo od vasih direktnih saradnika.


 

AKO IMATE JOS PITANJA OSTAVITE IH U KOMENTARIMA ISPOD PA CEMO IH DODATI S ODGOVORIMA NA STRANICU

OSTAVI KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

www.ZARADInaNETU.net Frontier Theme