www.ZARADInaNETU.net

Sve o zaradi na internetu i kriptovalutama

Nova Ledger Aplikacija

Najzad nesto uzbudljivo i interesantno da se desava na kripto sceni posle duzeg vremena. Ledger je kompanija koja se bavi proizvodnjom najsigurnijih kripo novcanika na trzistu. U ovom tekstu cemo vam objasniti kako da kupite ledger i sta se to desava novo na sceni.

Pre svega treba da razumete da je ledger nesto sto bi svako trebao da ima ako se bavi ozbiljno kriptovalutama i ako zeli da cuva svoje kriptovalute sigurnim. Mnogi cuvaju na raznim sajtovima i exchangerima ali ono sto morate da razumete da sve dok su vase valute na nekom exchangeru one ustvari nisu vase jer neko drugi ih ima na raspolaganju. Ne kazem da niste sigurni i da ce vas neko pokrasti ali nikad se ne zna.

Ledger ima dva popularna proizvoda koja ljudi koriste da cuvaju svoje kriptovalute

-Ledger Nano S (cena je oko 79 eura)

-Ledger Blue (cena je oko 229 eura)

Mislim da i cena za shiping sada ulazi u cenu prozvoda ali to morate proveriti. Ove proizvode mozete kupiti na njihovom zvanicnom sajtu preko ovog linka. Stize obicno kroz dve nedelje u zemlje bivse jugoslavije. Nekad i brze moze da bude.

Sada su javili iz ledgera da Ledger Blue su proizveli poslednjih 10.000 komada i da rasprodaja traje sada dok traju zalihe. Mozda posle nece vise moci da se kupi taj proizvod i bude samo Nano S nisam siguran ali to je sada najnovija informacija.

Nova Aplikacija Za Ledger

Do sada smo koristili dodatke za chrome i svaka valuta ima svoju aplikaciju. Na primer bitcoin ima svoju, ethereum svoju, dash svoju i tako dalje. A ako zelite da nadogradite software na ledgeru to ima svoju zasebnu aplikaciuju. Ok je sve radilo ali jeste malo komplikovano bilo. E pa ledger je sada napravio novu aplikaciju na kojoj ce sve biti na jednom mestu. Videcete sve valute koje imate i koliko vredi u tom trenutku.

Iskreno ovo je bas nesto sto im je falilo. Uvek sam se pitako kako to da nisu napravili neku inhouse aplikaciju od pocetka do kraja koja ce biti funkcionalna i korisna. Bas verujem da je ovo korak koji je falio da se prosecnom coveku priblizi cuvanje kriptovaluta na pravi siguran nacin. Pogledajte njihov promo video za aplikaciju koja krece sa radom sada.

Kao sto vidite ovo ce sada biti mnogo lakse i prakticnije. Cim se malo bolje upoznam sa radom ove aplikacije napravicu detaljni tutorijal kako bi mogli svi da naucite brzo da je koristite. Verujem da ce biti jednostavno i prakticno.

Ledger je vodeca kompanija kada su u pitanju sigurni storagi za kriptovalute i verujem da rade dobar posao. Ko je ozbiljan prosto mora posedovati ledger. Sta vam vredi kripto ako nemate sigurnu jedinicu da ih cuvate a ledger bas pruza tu uslugu.

Ako imate pitanja pisite ispod a do tada sve najbolje…

OSTAVI KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

www.ZARADInaNETU.net Frontier Theme