www.ZARADInaNETU.net

Sve o zaradi na internetu i kriptovalutama

Omnia-Tech Rudarenje Kriptovaluti Se Poboljsava

Omnia Tech Rudarenje

Omnia Tech je kompanija koja se bavi rudarenjem kriptovaluti. Imaju ogroman rudnik u Svedskoj i Austriji. Tamo mozete kupiti cloud mining i dobijati redovno isplate na vase kripto novcanike. Na slici mozete videti novi dashboard za rudarenje. Sve je lepo i uredno. Vidi se dnevno koliko rudarite i kada vam se nakupi minimum za isplatu mozete zatraziti isplatu na vas kripto novcanik.

Mozete uloziti u rudarenje Bitcoina, Ethereuma i Dasha trenutno. Imate na njihovom sajtu cenovnik ali ispod cu vam ostaviti cenovnik za rudarenje bitcoina i ethereuma. Tu pise koliku snagu dobijate za rudarenje pa mozete otici na sajtove kao sto su crypto buddy i proveriti koliko bi vam to otprilike rudarilo dnevno ili mesecno.

OVO SU DOZIVOTNI UGOVORI KOJI VAM RUDARE OD DANA KADA UPLATITE PA SVE DOK POSTOJI RUDARENJE TE VALUTE

ETHEREUM


ZELITE  DA RUDARITE SA OMNIJOM KLIKNITE OVDE


Kada se uclanjujete u omniju odmah morate izabrati koju valutu zelite da rudarite i onda izaberete paket koji zelite. Mozete kasnije nadograditi i time povecati snagu rudarenja. Veoma je sve jednostavno i automatizovano jer cim kupite paket krenete da dobijate isplate od rudarenja na vasem nalogu. Kasnije ih isplatite i to je to.

Pogledajte i video snimak od CEO kompanije iz rudnika u Svedskoj

2 Comments

Add a Comment
  1. Update ovaj link za registraciju.

OSTAVI KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

www.ZARADInaNETU.net Frontier Theme