www.ZARADInaNETU.net

Sve o zaradi na internetu i kriptovalutama

Pinnacle Rudarenje Litecoina i Drugih Kriptovaluti

Nova kompanija u kojoj ce moci da se kupi cloud rudarenje u pocetku litecoina a posle i drugih kriptovaluti. Kazu da ce ukupno 8 novcica rudariti. Kompanija je bazirana u Americi u Seattlu i ima 3 vlasnika. Jedan od vlasnika Akili je nas dugogodisnji kontakt i razlog sto imamo poverenja u ovu novu kompaniju.

Kako se besplatno registrovati na sajtu?

KLIKNITE OVDE ZA REGISTRACIJU NA PINNACLE RUDARENJE

Za sada se ljudi samo registruju i pozicioniraju jer nema jos uplata. Ispod je tacno uputstvo kako da se registrujete jer mnoge ljude sajt izbacuje jer ne unose dobru sifru. Trebate pre svega proveriti da SPONSOR ID pise broj 1600075 ako zelite da budete u nasem timu. Ako ne pise ovaj broj i registrujete se otici cete direktno ispod kompanije ili nekog drugog. Ono sto je bitno za sifru je da ima 8 karaktera minimum. Od toga morate nesto staviti malim slovima a nesto velikim i morate broj neki staviti i jos dodajte znak uzvika i sifra ce vam biti prihvacena.

Primer sifre (KakoDoNas4321!) (SrbijaDoTokija888!) itd itd…

Transaction password je nesto drugo, to je sifra koju cete kasnije koristiti za transakcije pri placanju ili isplatama. Ona moze da bude i samo brojcana. Na primer 123456789 ili kako vi vec zelite. Popunite ostala polja kao sto su mobilni telefon, zemlja i postanski kod i mozete onda kliknuti da prihvatate uslove na kraju stranice i trebalo bi da kada kliknete za kreiranje naloga vam stigne mail od njih gde morate kliknuti link i maila da potvrdite nalog. Posle toga mozete da se ulogujete normalno na vas nalog.

Pinnacle Rudarenje

Jos Informacija o Pinnacle Rudarenju

Uskoro cemo u voj sekciji objaviti dosta informacija o ovoj kompaniji. Ko su vlasnici i koliko kostaju paketi, koliko se moze zaraditi pasivnom investicijom a koliko se moze zaraditi promovisanjem ove prilike. Ima tu jos dosta informacija samo zelimo da slozimo sve lepo kako bi mogli da vam predstavimo priliku na pravi nacin.

JOS INFORMACIJA USKORO

 

6 Comments

Add a Comment
 1. Pozdrav! Koje je ime sponzora , nakon sponzor Id ?

  1. Tu ne mora nista da pise mozete da ostavite prazno

 2. Ako sam dobro razumeo, u “Terms and condiotions” pise da se svaki mesec za troskove rudarenja placa dodatnih $75. Da li je to tacno ili sam ja to pogresno razumeo, odnosno kad se jednom kupi ugovor za napr. $100, onda su svi troskovi izmireni?

  Pozz,
  Milomir

  1. To je samo ako se uzme hosting za celu masinu a ne vazi za cloud mining ugovore.

 3. Trenutno nece da mi otvori sajt za registraciju preko ovog linka sto ste ostavili, u cemu je problem trenutno?

  1. Radili su nesto na sajtu a sada bi trebalo da je ok!

OSTAVI KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

www.ZARADInaNETU.net Frontier Theme