www.ZARADInaNETU.net

Sve o zaradi na internetu i kriptovalutama

Rockwall Investments

ROCKWALL INVESTMENTS
Rudarenje Kriptovaluti i Pasivni Prihod

Rockwall Investments je mala kompanija koja se nalazi u Poljskoj. Ima dva vlasnika i do sada nismo ni jedan problem imali sa isplatama ili bilo cim drugim vezanim za ovu kompaniju. Kompanija je sa radom pocela 4. Avgusta 2017 godine i mi smo odmah prvi dan ulozili u njhove pasivne a i kripto pakete. Jedna od najvecih nasih gresaka je sto mozda nismo dovoljno ozbiljno ovu kompaniju shvatili i sto smo je drzali nekako po strani jer stvarno sve dobro funkcionise i isplate su redovne.

Odlicna stvar kod ove kompanije je sto stvarno imaju extremno lagan sajt za navigaciju i rad. Sve je automatizovano i nekako jednostavno. Ako zelite da ulozite u njihov pasivni program uradite to u tri klika i isto je tako i za rudarenje valuta. Samo izaberete koji novcic zelite da rudarite i kliknete par puta i podesili ste vas ugovor za rudarenje.

PASIVNA ZARADA

Ovo je njihov pasivni program gde placaju oko 1.5% i to 150 dana na vas ulog. Imaju nacina kako da umnoze taj novac. Koliko smo razumeli najvise forex i trejdanje kriptovalutama. 40% od toga sto dobijate mora da se vrati u nove pakete a ostalo moze da se podigne. Dobra stvar kod ovog programa je sto mzoete da reinvestirate vasu zaradu na dnevnom nivou i na taj nacin podignete vrednost ukupnog kapitala koji imate unutra. Za sada su isplate iz ovog sistema redovne i rade bez problema.

Pasivna Zarada

RUDARENJE KRIPTOVALUTI

Ono sto je nama favorit kod njih je rudarenje. Imaju lep izbor novcica koji mogu da se rudare i sistem funkcionise skroz automatski. Jednom platite za ugovor rudarenja i redovno dobijate novcic koji rudarite. Nema nista specijalno da se radi.

Rockwall Investments

Kriptovalute koje mozete da rudarite su Ethereum Classic, Ethereum, Zcash, Dash, Ubiq, Bitcoin i Futurocoin. Jedna jos zanimljiva stvar je da kriptovalute koje rudarite mozete naravno da povucete na novcanik po vasem izboru ili mozete u njihovom sistemu da pretvorite u dolare po trenutnom kursu i odmah da dokupite jos ugovora za rudarenje. Ovo nam se jako dopada jer ne moramo da idemo na spoljne menjacnice.

Klikom na dugme ispod mozete se uclaniti u Rockwall Investments. Otvaranje naloga je potpuno besplatno. Posle mozet da istrazite sajt i odlucite da li je ovo za vas. Ako imate nekih problema s registracijom ili drugim stvarima na sajtu slobodno nam pisite i potrudicemo se da resimo sve sto pre.

KORAK PO KORAK UPUTSTVA

 KORAK 1 (REGISTRACIJA)

Sve sto trebate da uradite kako bi otvorili potpuno besplatan nalog na Rockwall sajtu je da kliknete iznad na dugme UCLANI SE i da popunite sve podatke koje vam traze. Posle toga stici ce vam mail u kome treba da kliknete na link kako biste verifikovali vas nalog i to je to.

KORAK 2 (DODAVANJE NOVCA)

Sada trebate da odete na stranicu STATISTICS i kada se spustite dole imate TOP-UP gde klinete i onda mozete uneti koliko novca zelite da dodate u sistem. Novac mozete uplatiti bitcoinom, litecoinom, advcashom ili perfect money. Cim platite novac ce vam biti na available balance.

KORAK 3 (RUDARENJE ILI PASIVNI PROGRAM)

 

KORAK 4 (RUDARENJE ILI PASIVNI PROGRAM)

Sada trebate da odete na stranicu STATISTICS i kada se spustite dole imate TOP-UP gde klinete i onda mozete uneti koliko novca zelite da dodate u sistem. Novac mozete uplatiti bitcoinom, litecoinom, advcashom ili perfect money. Cim platite novac ce vam biti na available balance.

www.ZARADInaNETU.net Frontier Theme