www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

TheAdsTeam Akademija MATRIX

Danas je zvanicno pocela sa radom TheAdsTeam akademija koja nudi edukacione kurseve u polju internet marketinga. Jako dobar nacin edukacije clanova jer dok ucite ova akademija vam pruza i priliku da primenite steceno znanje i pocnete da radite i zaradite preko njih novac.

Kod mene prvi dan kada sam krenuo izlgeda kao na slici ispod. Znaci vec imam zaradu od 271 $ koja ce verujem do kraja ove godine prerasti u jednu pozavidnu cifru.

TheAdsTeam Akademija Zarada

Edukacijski paketi u TheAdsTeam Akademiji

Edukacijski paket 1 – Placa se 20$ jednom

Edukacijski paket 2 – Placa se 100$ jednom

Edukacijski paket 3 – Placa se 300$ jednom

Edukacijski paket 4 – Placa se 600$ jednom

Pakete mozete postepeno da kupujete jedan po jedan ili mozete da kupite vise nivoa odjednom. Cena nivoa se medjusobno sabira i onda placate ukupna iznos.

Recimo da zelite da kupite nivo 3 onda biste platili ukupno 20 + 100 + 300 = 420$ i dobili biste sva tri kursa. Na vama je koliko zelite da ucite i koliko zelite da zaradite.

Jedna jako bitna napomena je da sto veci paket kupite to veci potencijal imate u ovoj akademiji jer pored toga sto cete vise znanja dobiti vi cete otvoriti nove nivoe zarade u kompaniji.

TheAdsTeam Akademija Nacini Zarade

Kao sto vidite ovde mozete zaraditi na tri nacina u matrixu. Matrix je 3×9 i za svaki nivo imate novi matrix. Kada nekoga licno uclanite dobijete 25% na sve sto oni uplate i plus 5% sto dodje na ukupno 30%. I onda jos uvek dobijete 50% na sve sto oni zarade. Na primer oni su u ovoj nedelji zaradili 100$ vi odmah dobijete 50$.

Za ljude koji upadnu u vas matrix od spillovera ili neki clanovi koji su vasi ljudi uclanili za njih dobijate samo 5%.

Ovo su samo neke osnovne informacije. Uskoro cemo na sajtu imati detaljna objasnjenja i video snimke koji vam mogu pomoci korak po korak.

 

Svi koji zelite da se uclanite na TheAdsTeam Akdemiju jos dok smo u samom startu i zauzmete jako dobru poziciju u matrixu mozete kliknuti na link ispod i prikljuciti se preko naseg tima.

REGISTRUJ SE

2 Comments

Add a Comment
  1. Postovani, Nebojsa
    Pratim te kroz projekte vec oko godinu dana i jako mi se dopada nacin rada i tvoja posvecenost celoj prici.J sam tek pocetnik u ovome i krenuo sam sa Ad Pack pro, kroz koji jos nisam uspeo da izvucem ni ulozeno(a verovatno i necu) ngo me zanima sta se desava sa ovim projektom*usao sam preko tebe uplatio pocetni nivo 20 dolara i dalje se nista ne desava-nitio vidim svoj novac u back office-u niti sam bilo sta zaradio. Molim za pomoc ako imas vremena,
    Veliki pozdrav!

    1. Nazalost pauzirali su pakete koji si kupljeni pre 20 juna ja mislim dok kompanija ne bude imala malo veci obrt novca kazu da nemaju dovoljno profita da ih isplacuju. Ako bude porasla prodaja onda ce opet krenuti da zaradjuju.

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme