www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

TheAdsTeam Zarada Posle 4 Meseci

TheAdsTeam je program u koji sam usao 15. oktobra a to je ujedno bio i prvi dan kada je krenuo sa radom. U pocetku mi je izgledao kao i svaki drugi revshare program cak me je i nerviralo sto koriste skriptu koja je toliko vec puta koriscena da nisam previse ocekivao od njega.

Sada mogu sa sigurnoscu da kazem da je ovo trenutno jedna od najboljih revshare / traffic platformi gde vi kupujete reklamne pakete koji posle jos i vas placaju i naprave vam profit. I jos pored toga dobijete saobracaj ka vasim stranicama. Obozavam ovakve sajtove jer pored prilike za zaradu mogu da gradim svoju listu a zate i sami koliko naglasavam uvek da je to bitno.

TheAdsTeam Zarada Video Snimak

 (na ovom snimku je zarada posle 3 meseca a sada je vec 4-ti mesec)

Mislim da vlasnici kada su pravili ovaj program su razmisljali o svemu. Stvarno imamo i shoping platformu i pakete od 10$ i 25$ i 50$ tako da ljudi u skladu sa budzetom mogu da startuju. Stvarno jedan dobro osmisljen projekat koji ima pred sobom jos dug vek trajanja.

Kliknite na banner ispod da se uclanite u TheAdsTeam i krenete s zaradom

7 Comments

Add a Comment
 1. Slobodno mozete da ostavite pitanja ili komentare u ovoj sekciji ovde. Hvala

 2. potrebno je samo da kupimo paket i odgledat par reklama i zaradjivat cemo?

  1. Tako je. 10 reklama svaki dan moraju da se odgledaju da bi bili kvalifikovani za zaradu.

 3. Ne znam da li sam dobro shvatio, ali da li od ovog programa mogu zaradjivati samo gledanjem 10 reklama svaki dan ili moram imati svoj vlastiti sajt i reklamirati neke proizvode kako bih zaradio? Pretpostavljam da se puno vise zaradi kada imate nekakav svoj projekat kojim sami sebe reklamirate, ali me zanima za pocetak da li je dovoljno da investiram odredjenu svotu i zaradjujem od gledanja reklama 10% ili koliko vec, a pararelno razvijam svoj projekat?

  Unapred zahvaljujem.

  Pozdrav!

  1. Upravo tako. Ne morate odmah nesto reklamirati. Mozete uloziti svotu za koju se odlucite i gledate reklame. Samim tim ste kvalifikovani da dnevno dobijate % i to je to.

 4. koliko daje celokupni procenat paket od 50dolara i koliko dnevno vraca procenat??

  1. Paketi od 50$ daju dnevno oko 2% dok ne isplate ukupno 120%.

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme