www.ZARADInaNETU.net

Vas savetnik u Online Poslu

Traffic Monsoon prestaje da koristi Paypal

Traffic Monsoon prestaje da koristi Paypal

DA culi ste dobro verovatno na fejsbuku posto se ova vest neverovatno brzo prosirila. Traffic Monsoon je odlucio da prestane saradnju sa paypalom. Videli su sta se desilo sa mnogim revenue sharing programima u poslednje vreme. Ako ne znate o cemu se radi stvar je u toma da Paypal moze da vam zamrzne sredstva na 180 dana bez puno objasnjenja kao dok nesto proveravaju dal je u redu sa vasim nacinom poslovanja.

Charles (vlasnik TM) se odlucio na jedan hrabar a opet zastrasujuc korak. Otvaranje Traffic Monsoon banke sa sedistem u Dubajiu. Ovo je jako odvazan korak. Ako uspeju da izvedu sve kako treba i da se ostvari ova banka mi clanovi cemo ispred nas imati jako jako dugorocan i profitabilan posao koji ce moci da nas plati na nasu sopstvenu Traffic Monsoon karticu.

Pokusavam ustvari da vam objasnim da Charles nije prevarant kao sto mnogi to kazu. On iskreno pokusava da odradi sve ovo i da clanovi budu placeni. Ne pokusava da odseta sa 50 miliona americkih dolara kao sto bi vecina uradila. Ono sto je na nama clanovima je da budemo strpljivi u ovoj tranziciji.

Video sam i najbolje programe koje je oborila ljudska panika i nesigurnost. Nekada imamo i dobre vlasnike i posten program i sve sto je potrebno ali sami sebe ukopamo. Mislim da ono sto je najbitnije je da pokusamo da drzimo nase timove i druge ljude iz ovog programa obavestene kako ne bi bespotrebno panicili i stresirali se jer to stvarno nicemu ne vodi.

VEST 1 – Na paypal ne mozete vise povuci novac. Ko je ulozio preko paypala moze novac da povuce preko payze. Ako nemate Payza nalog prosto kliknite ovde i otvorite jedan besplatno. Lako se koristi i jako su slicni kao i paypal mozete novac povuci na vase kartice ili bankovne racune.

VEST 2 – Ko povlaci novac na STP kao ja mora jos da bude strpljiv. Treba im vremena dok prebace novac sa paypala na druge procesore. Uskoro ce banka biti kreirana i nadamo se kartice poceti da stizu svim traffic monsoon clanovima.

Ono sto nam ova kompanija moze pruziti na duze staze retko koja moze zato zelim da svi probate da ih podrzite i da nam Traffic Monsoon prezivi ovu krizu. Kada iz ovoga izadjemo bicemo jos 10 puta jaci u to sam siguran.

 

Vasi komentari i pitanja su kao i uvek dobrodosli u sekciji ispod,

Nebojsa

OSTAVI KOMENTAR

www.ZARADInaNETU.net © Sva Prava Zadrzana Frontier Theme